Arrangementen bij Bokkeduinen: een veelzijdig sportcentrum voor het organiseren van een congres of evenement

U hoeft niet verder te zoeken voor de perfecte plek voor flexibele arrangementen! Ons complex beschikt over drie verschillende sporthallen, een compleet fitnesscentrum en een eigen horecagelegenheid. Bovendien is onze locatie ideaal gelegen, grenzend aan een bos en centraal in Amersfoort. Met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken, aangezien de bushalte op slechts 50 meter afstand van ons pand stopt.

Kortom, waarom zou u niet vrijblijvend langskomen om een kijkje te nemen?

Een compleet verzorgde dag

Uiteraard denken we graag met u mee als u een volledig verzorgde dag wilt organiseren. We hebben inmiddels ruime ervaring in het begeleiden van evenementen en kunnen u volledig ontzorgen op de dag zelf. We hebben alle faciliteiten in huis om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Bij aankomst ontvangen we uw gasten met een kopje koffie of thee, gevolgd door workshops in onze sporthallen en mogelijk een theoretisch gedeelte in een van onze 13 lokalen. We verzorgen een op maat gemaakte lunch, zodat u zich volledig kunt richten op de dag zelf en uw bezoekers. We begrijpen dat u op deze dag geen zorgen wilt hebben over de verzorging van uw gasten, en daar nemen we dan ook graag de volledige verantwoordelijkheid voor. Alles wordt afgestemd op uw wensen en behoeften.

Een onvergetelijk evenement

Of het nu gaat om een ontbijt, een gezonde lunch of een avondborrel, bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze zalen en sportfaciliteiten hebben we een gezellig sportcafé met een professionele keuken. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie om de dag te beginnen, smakelijke broodjes halverwege de dag voor nieuwe energie, en onze heerlijke dinerbuffetten zijn perfect om de dag gezamenlijk af te sluiten.

Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw gasten aan niets ontbreekt. Heeft u speciale dieetwensen of bijzondere verzoeken? Geen enkel probleem. Ons ervaren team gaat graag voor u aan de slag om uw gasten optimaal te verzorgen.

Evenement
Restaurant Fit Academie Bokkeduinen
arrangementen en evenementen