Fit Academie Exclusive – Personal Training in Amersfoort

Wat is Personal Training eigenlijk?

Personal Training is een individuele training van 60 minuten, gebaseerd op het halen van jouw persoonlijke doelen. Wij bij Fit Academie Exclusive bieden professionele trainingen op een dynamische en interactieve manier. Dit wordt verzorgd door twee gecertificeerde Personal Trainers, zodat het naast plezier (misschien andere woordkeuze) ook kwalitatief hoog niveau biedt. 

Er kan gekozen worden uit 1-op-1 training of 1-op-2 training. 1-op-2 training houdt in dat je samen met iemand anders van dezelfde training kan genieten.  

Tarieven Personal Training

  • Personal Training €50,-
  • Duo Training €50,-
  • Small Group training €50,-
  • 5 rittenkaart* €225,-
  • 10 rittenkaart* €425,-

* Rittenkaarten zijn alleen geldig bij Personal Training of Duo trainingen
** Maatwerk voor bedrijven of op locatie mogelijk, vraag naar voorwaarden

Small Group Training

Small Group Training is trainen in kleine groepen. Deze groep kan worden samengesteld naar keus, een leuke uitdaging voor u en uw familie of vrienden. Bij Small Group Training kunt u kiezen uit 1-op-3 trainingen of 1-op-4 trainingen. De trainingen worden gericht op uw wensen en doelen als groep. U kunt er ook voor kiezen om elke training uit de comfortzone gehaald te worden. Door in groepsverband aan een persoonlijk doel te werken onder begeleiding, onderscheidt de SGT zich van een reguliere groepsles. 

 Door onze unieke locatie is het voor ons mogelijk om ons niet alleen te beperken tot de fitness. Fit Academie Bokkeduinen biedt ons de mogelijkheden om onze trainingen ook te verzorgen in onder andere het bos ,kunstgrasveld of op de gewichtsdempende matten voor bijvoorbeeld gewichtheffen. Heerlijk voor in de lente en de zomer, of de fanatieke buitensporters.

Kom een dag gratis kennismaken met Fit Academie Bokkeduinen

Wil je de sfeer proeven en wil je kennismaken met onze instructeurs die de personal training verzorgen? Meld je dan hier aan voor een dag gratis sporten.

Onze Personal Trainers

Bence Janoska

Met enthousiasme en expertise sta ik klaar om jou te begeleiden naar een nieuwe dimensie van fitness en welzijn. 

Graag begeleid ik jou op de reis naar een gezondere levensstijl bij Fit Academie Bokkeduinen. Dankzij mijn ervaringen bij deze sportacademie en onder andere een praktijkstage, ben ik helemaal in mijn element als het gaat om het ontwikkelen van doeltreffende trajecten die daadwerkelijk werken. 

Op dit moment bevind ik mij in mijn laatste studiejaar (Sport- en beweging coördinator). Hiernaast ben ik ook trotse bezitter van een NGS-sportmasseur diploma. 

Mijn aanpak draait om discipline en consistentie. Ik geloof oprecht dat doorzettingsvermogen de sleutel is tot succes. Zoals een sportlegende ooit zei: ”De meesten van ons stoppen bij de eerste pijnlijke stap. De echte doorzetters weten dat het om de volgende stappen die je neemt nadat die pijn is verdwenen.” – David Goggins

Laten we samenwerken om jouw fitnessdoelen te verwezenlijken. 

Maurice Meiboom

In 2019 afgestudeerd van de Sportacademie (MBO Amersfoort), waar Fit Academie Bokkeduinen een samenwerkend partner van is en ik mijn praktijkstage gelopen heb. In deze periode heb ik o.a. mijn personal trainer diploma’s gehaald, momenteel studeer ik Fysiotherapie.

Mijn passie ligt al vanaf jongs af aan in de sport, en met name in de fitness. Met mijn kennis en expertise hoop ik u door middel van personal training te helpen met het behalen van u doelen.

Mijn doel is om elke training niet alleen effectief, maar vooral ook leuk te maken. Voor mij is het allerbelangrijkst dat de klant plezier ervaart in het sporten, daarnaast heb ik veel ervaring door o.a. mijn Fysiotherapie opleiding op het gebied van revalideren.

Samen hoop ik met u een plan te kunnen maken, hoe we de gestelde doelen kunnen behalen. 

Ik hoop u snel te mogen ontvangen bij Fit Academie Bokkeduinen.

Het leven is net als fietsen: om in balans te blijven moet je blijven bewegen. Dus laten we in beweging komen en samen jouw pad naar succes smeden!