Ontdek de faciliteiten van Fit Academie Bokkeduinen – het meest veelzijdige sportcomplex van Amersfoort

Welkom bij Fit Academie Bokkeduinen, waar een wereld van sportieve mogelijkheden op je wacht! Onze faciliteiten zijn ongeëvenaard en bieden iets voor iedereen. Ontdek onze twee ruime sporthallen, perfect voor een scala aan sporten en activiteiten, en onze unieke ASM hal, een revolutionaire ruimte die een dynamische en veelzijdige sportervaring biedt.

Buitensport

Voor liefhebbers van buitensporten hebben we een prachtig outdoor Univeld, uitgerust met verschillende veldbelijningen, waardoor het geschikt is voor diverse sporten. Of je nu van voetbal, hockey, of een andere sport houdt, ons Univeld biedt de ideale omgeving om je passie te beoefenen.

Squash

Squashliefhebbers kunnen hun hart ophalen op onze twee squashbanen, terwijl martial arts-enthousiastelingen kunnen trainen in onze speciaal ingerichte dojo. Na een intensieve trainingssessie kun je ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd in ons gezellige restaurant, of de frisse lucht opsnuiven op ons terras.

Bij Fit Academie Bokkeduinen combineren we topfaciliteiten met een gastvrije sfeer, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Kom langs en ervaar het zelf!

Kleine Sporthal

Kleine Sporthal

Onze kleine sporthal heeft een scheidingswand, waardoor je de zaal kan splitsen. Ideaal voor een evenement of een zaaltraining met meerdere teams.
Deze zaal is ruim 1.200 m2
Reserveren

Grote Sporthal

Grote Sporthal

Onze grote sporthal is ruim 1.600 m2 en beschikt over diverse officiële zaal afmetingen.
Zaalvoetbal, Floorball, Korfbal of zaalhockey…alles is hier mogelijk.
Reserveren

ASM hal

ASM hal

Als enige sportcomplex in de regio, beschikt Fit Academie Bokkeduinen over de revolutionaire ASM zaal. Een unieke en dynamische ruimte voor uw bedrijfs-, verenigings- en schoolsportactiviteiten.
Reserveren

Outdoor Univeld

Outdoor Univeld

Het univeld is ons centrale sportveld waar verschillende sporten worden beoefend, mogelijk door de verschillende veldbelijningen.
Reserveren

Squashbanen

Squashbanen

Zin in squash?  Voor de liefhebbers van racketsporten hebben we 2 moderne squashbanen beschikbaar. Lees meer…

Dojo

Dojo

In onze Dojo combineren we traditionele vechtsportwaarden met moderne trainingstechnieken, onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Restaurant

Restaurant

In ons restaurant kan je lekker stoom afblazen onder het genot van een hapje en een drankje voor- of na het sporten.

Terras

Terras

Geniet in de zomer na het sporten van ons heerlijke terras!