Haal Meer uit je Workout: Groepslessen in Amersfoort

Wil je het beste uit jezelf halen en je sport- of fitheidsdoelen realiseren? Bij Fit Academie Bokkeduinen bieden we een uitgebreid aanbod aan zowel individuele trainingen als groepslessen, allemaal onder begeleiding van zorgvuldig geselecteerde instructeurs met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie.

Onze focus ligt op persoonlijke aandacht en resultaatgerichte trainingen, die vari√ęren van 15 tot 60 minuten en uiteenlopen van conditie- en krachtlessen tot Yoga en Pilates.

Als je moeite hebt met zelfmotivatie, zijn onze groepslessen een uitstekende keuze. Ze zijn energiek, motiverend en uitdagend, en worden begeleid door opzwepende muziek en vaste choreografie√ęn die voor iedereen te volgen zijn. De groepsdynamiek en de vaste tijdschema’s zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en het maximale uit jezelf haalt.

Maatwerk groepslessen

We bieden ook op maat gemaakte programma’s in samenwerking met sportartsen en fysiotherapeuten voor een holistische benadering van je welzijn. Raadpleeg ons rooster voor de actuele lestijden en openingstijden. Ervaar zelf de inspirerende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving bij Fit Academie Bokkeduinen!

Onze groepslessen

Body Shape combineert cardio en krachttraining voor een strakker en sterker lichaam. De les begint met een aerobische warming-up, gevolgd door oefeningen voor billen, benen en buik. Dumbbells en dynabands worden gebruikt, en de les eindigt met stretchen.

Boks Fit combineert boks- en traptechnieken in een energieke workout. Je traint individueel op stootzakken en wordt begeleid door een ervaren instructeur. Geschikt voor alle niveaus.

Bootcamp is een outdoor training die cardio en krachttraining combineert. De les is geschikt voor alle niveaus en focust op coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen.

Power is een intensieve workout met halters en gewichten. Onder begeleiding van een coach en opzwepende muziek werk je aan een full-body workout. Het programma wordt elk kwartaal vernieuwd.

Core Training is een korte maar intensieve workout gericht op je core-spieren. De les is ideaal voor iedereen die wil werken aan een sterke en strakke buik en rug.

Dance Fit is een energieke dansles op populaire muziek uit de top 40. De eenvoudige danspassen maken het toegankelijk voor iedereen.
Dansend bezig zijn met je conditie, wat wil je nog meer?

Fit+ is ontworpen voor 55-plussers en richt zich op flexibiliteit en vitaliteit. De les is toegankelijk en varieert in locatie, met als doel het behoud van flexibiliteit en kracht.

HIIT is een high-intensity training gericht op kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen. De workout is kort maar intens en is geschikt voor sporters van alle niveaus.

Kickfun is een vechtsport-gebaseerde workout die kracht en conditie combineert. Je traint op een ‘kickbag’ en wordt begeleid door muziek. Geschikt voor alle niveaus.

Kickfun Extreme is een workout op harde Рup tempo muziek, waarbij de techniek minder belangrijk is dan bij de huidige Kickfun, bij Kickfun extreme draait het om je hoofd legen en lekker los te gaan op de kickbag.

Pilates is een laagdrempelige workout gericht op ademhaling, balans en core-stabiliteit. De les is geschikt voor iedereen, inclusief mensen met blessures, en focust op een betere houding en meer flexibiliteit.

Power Yoga is een dynamische yogavorm die fysieke houdingen combineert met ademtechnieken. De les is ontworpen om je sterker, flexibeler te maken en je concentratie te verbeteren.

Spinning is een intensieve fietsworkout onder professionele begeleiding. De les is gericht op het verbeteren van je conditie, verbranding en fietstechniek.

Steps-Fit is een energieke workout waarbij gebruik wordt gemaakt van een step-platform. De les combineert cardio-oefeningen met krachttraining, gericht op het verbeteren van conditie, verbranden van calorie√ęn en het verstevigen van spieren. Geschikt voor alle niveaus.

Yoga combineert fysieke houdingen, ademhalingstechnieken en meditatie om lichaam en geest in balans te brengen. Het bevordert flexibiliteit, kracht en innerlijke rust. Geschikt voor alle niveaus.

groepslessen