Over ons

Bij Fit Academie Bokkeduinen houden we je actief.

Je kunt kiezen uit diverse groepsactiviteiten in verschillende sporten of zelfstandig trainen onder deskundige begeleiding. Wij bieden alle faciliteiten en diensten die je van een modern fitnesscentrum mag verwachten, maar dan met een unieke twist. We zijn namelijk niet alleen een sportfaciliteit, maar ook een educatief instituut. Hier krijgen ambitieuze MBO Amersfoort-studenten praktijkgericht onderwijs om experts in hun vakgebied te worden. Ze doen dit onder het toeziend oog van ervaren professionals om zo een gegarandeerde kwaliteit te bieden. We noemen dit ‘Onderwijs in Bedrijf‘.

MBO Amersfoort

Waarom kiezen we voor deze bijzondere samenwerking met MBO Amersfoort? Omdat dit dé plek is waar de toekomstige professionals hun scholing ontvangen. En er is geen betere leerschool dan de praktijk zelf. Hier kunnen studenten niet alleen hun technische vaardigheden aanscherpen, maar leren ze ook de sociale aspecten van werken met collega’s, klanten en opdrachtgevers. Als klant bij Fit Academie Bokkeduinen geniet je van de toegewijde zorg van zowel studenten als hun professionele mentors. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van een nieuwe lichting vakmensen.

Fit Academie Bokkeduinen is uitgerust met 600 vierkante meter aan fitnessruimte, inclusief een multifunctionele ASM hal (lees meer…), een aerobicsruimte van 220 vierkante meter en een dojo van 155 vierkante meter. Bij je eerste bezoek beginnen we met een intakegesprek om jouw fitnessdoelen te bespreken en te bepalen hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Op basis van jouw behoeften stellen we een op maat gemaakt trainingsschema samen. We plannen, indien gewenst, iedere 4 tot 8 weken een vervolggesprek om je voortgang te evalueren.

Er zijn altijd instructeurs aanwezig gedurende de openingsuren van de fitnessruimte. Bij je eerste sessie krijg je een rondleiding en een uitleg over hoe de apparatuur werkt. Daarnaast zijn er op gezette tijden diverse andere activiteiten te volgen in de fitnesszaal, zoals circuittrainingen, buikspieroefeningen en boksfit sessies.

Kom gratis kennis met ons maken

Geïnteresseerd in een proefles? Vraag dan een gratis dagkaart aan. Deze kun je gebruiken om een gratis proefles fitness of een van onze groepslessen te volgen.

Ons Team

Aron

INSTRUCTEUR FITNESS

Ik vind het erg leuk om mensen te helpen met het verbeteren van hun lichaam. Dat is waarom ik fitness en kickboks trainer ben geworden.

Bence

Medewerker Fitness & Horeca

Wat mij motiveert is dat ik tijdens mijn eigen ontwikkelingsproces ook anderen help door mijn kennis en inzicht over fitness.

Dylan

MEDEWERKER FITNESS EN HORECA

Ik begeleid graag mensen tijdens het sporten en zorg dat iedereen het maximale uit een training haalt, op een gezonde en verantwoorde manier

Esther

Groeplesinstructice

Het is mijn passie om jonge mensen te laten ervaren hoe tof het is je om fitter, krachtiger & blijer te voelen!

Franklin

MEDEWERKER FITNESS EN HORECA

Jouw toekomstige (personal) trainer! Ik houd ervan om mensen naar hun beste shape te begeleiden!

Kian

MEDEWERKER FITNESS EN HORECA

Met mijn (Inter)nationaal succes in de autosport en passie voor de fitness deel ik graag mijn ervaring!

Michael

Medewerker Fitness & Horeca

Laten we er allemaal een mooie tijd van maken in onze mooie sportschool en zo veel mogelijk lekker bewegen!

Mika

INSTRUCTEUR FITNESS

Zelf ben ik actief binnen de rugby en ook buiten werk om vaak in de fitness te vinden. Ik help je graag verder op weg. Tot snel!

Patrick

INSTRUCTEUR FITNESS

Mijn kracht: enthousiasme voor sport en mensen. Ik hoop mensen altijd een leuke dag of les te bezorgen! Dat doen we natuurlijk met een lach!

Sandra

Groepslesinstructice

Het plezier in mijn werk wil ik graag overbrengen in mijn lessen, op lekkere muziek in een leuke groep, jezelf uitdagen!

Zaira

Medewerker Fitness & Horeca

Ik hoop u snel te spreken bij een lekkere kop koffie die ik voor u heb gezet, of met het lekkerste biertje van de tap! 😉

Jelle

Operationeel Manager

Jeffrey

Manager

Onze partners