Over ons

Bij Fit Academie Bokkeduinen houden we je actief.

Je kunt kiezen uit diverse groepsactiviteiten in verschillende sporten of zelfstandig trainen onder deskundige begeleiding. Wij bieden alle faciliteiten en diensten die je van een modern fitnesscentrum mag verwachten, maar dan met een unieke twist. We zijn namelijk niet alleen een sportfaciliteit, maar ook een educatief instituut. Hier krijgen ambitieuze MBO Amersfoort-studenten praktijkgericht onderwijs om experts in hun vakgebied te worden. Ze doen dit onder het toeziend oog van ervaren professionals om zo een gegarandeerde kwaliteit te bieden. We noemen dit ‘Onderwijs in Bedrijf‘.

MBO Amersfoort

Waarom kiezen we voor deze bijzondere samenwerking met MBO Amersfoort? Omdat dit dé plek is waar de toekomstige professionals hun scholing ontvangen. En er is geen betere leerschool dan de praktijk zelf. Hier kunnen studenten niet alleen hun technische vaardigheden aanscherpen, maar leren ze ook de sociale aspecten van werken met collega’s, klanten en opdrachtgevers. Als klant bij Fit Academie Bokkeduinen geniet je van de toegewijde zorg van zowel studenten als hun professionele mentors. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van een nieuwe lichting vakmensen.

Fit Academie Bokkeduinen is uitgerust met 600 vierkante meter aan fitnessruimte, inclusief een multifunctionele ASM hal (lees meer…), een aerobicsruimte van 220 vierkante meter en een dojo van 155 vierkante meter. Bij je eerste bezoek beginnen we met een intakegesprek om jouw fitnessdoelen te bespreken en te bepalen hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Op basis van jouw behoeften stellen we een op maat gemaakt trainingsschema samen. We plannen, indien gewenst, iedere 4 tot 8 weken een vervolggesprek om je voortgang te evalueren.

Er zijn altijd instructeurs aanwezig gedurende de openingsuren van de fitnessruimte. Bij je eerste sessie krijg je een rondleiding en een uitleg over hoe de apparatuur werkt. Daarnaast zijn er op gezette tijden diverse andere activiteiten te volgen in de fitnesszaal, zoals circuittrainingen, buikspieroefeningen en boksfit sessies.

Kom gratis kennis met ons maken

Geïnteresseerd in een proefles? Vraag dan een gratis dagkaart aan. Deze kun je gebruiken om een gratis proefles fitness of een van onze groepslessen te volgen.

Ons Team

Bence

Medewerker Fitness & Horeca

Wat mij motiveert is dat ik tijdens mijn eigen ontwikkelingsproces ook anderen help door mijn kennis en inzicht over fitness.

Esther

Groeplesinstructice

Het is mijn passie om jonge mensen te laten ervaren hoe tof het is je om fitter, krachtiger & blijer te voelen!

Jelle

Operationeel Manager

Jeffrey

Manager

Michael

Medewerker Fitness & Horeca

Laten we er allemaal een mooie tijd van maken in onze mooie sportschool en zo veel mogelijk lekker bewegen!

Rik

Medewerker Fitness & Horeca

Sandra

Groepslesinstructice

Het plezier in mijn werk wil ik graag overbrengen in mijn lessen, op lekkere muziek in een leuke groep, jezelf uitdagen!

Zaira

Medewerker Fitness & Horeca

Ik hoop u snel te spreken bij een lekkere kop koffie die ik voor u heb gezet, of met het lekkerste biertje van de tap! 😉

Onze partners

Trias Fysio

TRIAS Fysio is gevestigd in de linkerzijde van het pand van de Fit Academie en het MBO-Amersfoort. Voor behandeling van klachten en blessure of het voorkomen hiervan kun je terecht bij Milou Versteeg.

Milou is sinds 2021 werkzaam als fysiotherapeut en nu in opleiding tot manueel therapeut. Sinds een jaar of 10 is zij actief als personal trainer en yoga-docent in de trainingswereld. Zij heeft affiniteit met klachten van de wervelkolom en de benen, met name heupklachten, knieklachten, enkelklachten. Tijdens de behandeling maakt zij gebruik van onder andere Medical Taping en Fascia Integratie Therapie.

Je kunt een afspraak maken met Milou:
Via de centrale balie van TRIAS Fysio op 030-2660662
of Milou benaderen via WhatsApp op 06-15250730
Je kunt ook de eerste afspraak online inplannen

Contactinformatie
Adres: Sportpark Bokkeduinen 11, 3819 BD Amersfoort
Telefoon: 033-4625580
E-mail: info@triastotaal.nl
www.triasfysiotherapie.nl

Bij Trias mag je rekenen op een topsportbenadering! Hun credo is: herstel moet altijd verder gaan dan genezen. Iedereen, niet alleen topsporters, worden daar beter van.

Leerhotel Het Klooster

Fit Academie Bokkeduinen en Leerhotel Het Klooster: Een Unieke Samenwerking voor Praktijkgericht Onderwijs

Fit Academie Bokkeduinen heeft een hechte samenwerkingsrelatie met Leerhotel Het Klooster, een markante onderwijsinstelling van MBO Amersfoort. Gelegen op het hoogste punt in de regio, is Het Klooster al decennia een toonbeeld van gastvrijheid in Midden-Nederland. Het biedt niet alleen een historische ambiance maar combineert dit ook met moderne faciliteiten voor lunch, diner, borrels, overnachtingen en zakelijke bijeenkomsten. De centraal gelegen kloostertuin is een bron van dagverse ingrediënten voor de keuken.

Leerhotel Het Klooster en het bijbehorende restaurant Novice zijn onderdeel van de Hotelschool, een van de dertien scholen van MBO Amersfoort. Hier leren studenten de fijne kneepjes van de horeca door middel van het concept ‘Onderwijs in Bedrijf’. Er is immers geen betere leerschool dan de praktijk zelf. Of het nu gaat om het serveren van drankjes of het ontwikkelen van sociale vaardigheden en zelfvertrouwen, de praktijkervaring is onvervangbaar. Het maakt het leren spannend en betekenisvol, omdat er daadwerkelijk iets op het spel staat. Onder het waakzame oog van ervaren leermeesters zorgen we ervoor dat u als gast kunt genieten van een professionele kwaliteitsservice, terwijl onze studenten de kans krijgen om te groeien.

Contactinformatie
Adres: Daam Fockemalaan 10, 3818 KG  Amersfoort
Reserveren: 033 467 87 00
E-mail: frontoffice@hetkloosterhotel.nl
https://leerhotelhetklooster.nl

Het Klooster combineert klassieke gastvrijheid met een veelzijdig aanbod zoals lunches, diners, borrels, overnachtingen en zakelijke evenementen. De idyllische kloostertuin die het complex omringt, voorziet de keuken dagelijks van verse ingrediënten.

First Class Amersfoort

First Class Amersfoort: Meer dan een Restaurant

First Class Amersfoort is niet zomaar een horeca-etablissement; het is een initiatief waar maatschappelijke betrokkenheid centraal staat. Het restaurant fungeert als een onderwijsbedrijf van Entree-opleidingen van MBO Amersfoort en is het resultaat van een unieke samenwerking tussen commerciële ondernemers en de onderwijssector. Hier krijgen jongeren die een afstand hebben tot het reguliere onderwijs de kans om praktijkervaring op te doen in een echte werkomgeving. Ze worden professioneel begeleid en hebben de mogelijkheid om een MBO-diploma Horeca-assistent te behalen.

Entree-opleidingen hebben als doel om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Studenten sluiten hun opleiding af met een verplichte startkwalificatie en vaak ook een helderder beeld van hun toekomstige loopbaan. Zonder dergelijke opleidingen riskeren deze jongeren vast te lopen in een systeem waar ze moeilijk weer uit kunnen komen.

Als gast geniet je van de enthousiaste bediening door deze gemotiveerde studenten en krijg je de meest gezonde gerechten voorgeschoteld.

Contactinformatie
Adres: Piet Mondriaanplein 7, 3812 GZ Amersfoort
Reserveren: 033 461 2254
E-mail: info@firstclassamersfoort.nl
https://firstclassamersfoort.nl

Door te kiezen voor First Class Amersfoort, draag je bij aan een waardevol maatschappelijk project en geniet je tegelijkertijd van een culinaire ervaring.

Salon de Nieuwe Stad

Salon de Nieuwe Stad: Een Unieke Blend van Onderwijs en Praktijk in het Hart van Amersfoort

Salon de Nieuwe Stad is niet zomaar een salon; het is een innovatieve onderneming die het onderwijs en het bedrijfsleven verbindt. Als een van de onderwijsbedrijven ondersteund door MBO Amersfoort, bieden we meer dan alleen hoogwaardige haar- en schoonheidsbehandelingen. Onze locatie in het levendige centrum van de Nieuwe Stad in Amersfoort maakt ons gemakkelijk bereikbaar, op slechts vier minuten loopafstand van het Fietsboot (Amersfoort) station.

Wat maakt Salonde Nieuwe Stad zo uniek?

  • Compleet aanbod: Of je nu op zoek bent naar een knipbeurt, schoonheidsbehandeling of nagelverzorging, wij bieden het allemaal in één prachtige ruimte aan de Eem.
  • Professioneel team: Onder leiding van ervaren instructeurs worden onze gedreven studenten omgevormd tot echte vakspecialisten.
  • Echte praktijkervaring: Onze studenten werken met echte klanten, waardoor ze waardevolle praktijkervaring opdoen.
  • Uitmuntende klantenservice: Onze toegewijde team staat bekend om hun professionaliteit en aandacht voor detail, wat zorgt voor een ongeëvenaarde klanttevredenheid.

Interesse? Kom gerust een keer langs of neem contact met ons op voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze salon!

Contactinformatie
Adres: Oude Fabriekstraat 1, 3812NR Amersfoort
Reserveren: 033 – 4345122
E-mail: info@salondenieuwestad.nl
https://salondenieuwestad.nl

Laat jezelf verwennen en ervaar de uitzonderlijke service en behandelingen die onze talentvolle studenten je kunnen bieden. Je geniet niet alleen van een ontspannende en verjongende ervaring, maar je helpt ook mee aan de vorming van de toekomstige specialisten in het vak.

De Admin Company

De AdminCompany: Uw Betrouwbare Partner in Financiële Educatie en Dienstverlening

Gelegen aan de Stadsring in Amersfoort, heeft De AdminCompany zich ontwikkeld tot een waardevol en modern onderwijsbedrijf. Hier kunnen studenten praktijkervaring opdoen in bedrijfsadministratie, boekhouding, belastingaangiftes, en andere financiële diensten, allemaal onder deskundige begeleiding van zowel docenten als ervaren vakmensen.

De studenten van AdminCompany werken aan échte projecten voor échte klanten. Een aanpak die deze jonge mensen niet alleen vakvaardigheden bijbrengt maar ook ethische en professionele standaarden bijbrengt. Iedere student heeft een geheimhoudingsverklaring getekend en voldoet aan de AVG-eisen, wat de integriteit en vertrouwelijkheid van uw bedrijfsinformatie waarborgt.

De AdminCompany biedt een scala aan financiële diensten, van boekhouding en salarisadministratie tot belastingaangifte en financiële stuurinformatie. Alle diensten staan onder het toeziend oog van professionele instructeurs om de kwaliteit te waarborgen. Als klant profiteert u niet alleen van aantrekkelijke tarieven maar draagt u ook bij aan het opleiden van toekomstige financiële professionals. U krijgt excellente service, terwijl onze studenten onmisbare ervaring opdoen die hen klaarstoomt voor een succesvolle carrière. Daarbij is de prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend

Contactinformatie
Adres: Stadsring 65c, 3811HN Amersfoort
Afspraak maken: 033 2016 016
E-mail: info@admincompany.nl
https://admincompany.nl

De AdminCompany is meer dan een financieel bedrijf; het is een brug tussen onderwijs en bedrijfsleven én een betrouwbare partner voor al uw financiële behoeften. Uw administratie is in veilige en bekwame handen, terwijl u tegelijkertijd investeert in de financiële experts van morgen.

De Garage Amersfoort

De Garage Amersfoort: automakers van de toekomst

Bij De Garage Amersfoort kun je rekenen op een service die verder gaat dan je verwacht, terwijl je tegelijkertijd investeert in de opleiding van de “automakers van de toekomst”. Onze studenten zijn supergemotiveerd om het vak van automonteur te leren en ze staan klaar om jouw auto in perfecte staat te brengen.

Voordelige Tarieven: We bieden niet alleen service van hoge kwaliteit, maar ook concurrerende prijzen. In veel gevallen betaal je zelfs minder dan bij een merkdealer. Hoewel het misschien iets langer kan duren, staat bij ons het eindresultaat voorop: een optimaal functionerende auto.

Een Divers Aanbod: Alle merken en soorten auto’s zijn welkom in onze garage. Dit biedt onze studenten de kans om een brede ervaring op te doen door aan verschillende soorten auto’s te werken.

Strikte Kwaliteitscontrole: De kwaliteit van ons werk is een topprioriteit. Hoewel de studenten de reparaties uitvoeren, wordt elk aspect van hun werk streng gecontroleerd door ervaren vakprofessionals om te garanderen dat je auto in de beste handen is.

Contactinformatie
Adres: Modemweg 3, 3821 BS Amersfoort
Afspraak maken: 033 434 5133
E-mail: info@degarageamersfoort.nl
https://degarageamersfoort.nl

Help mee aan de toekomst: Door je auto naar De Garage te brengen voor een reparatie, onderhoudsbeurt of APK, draag je bij aan de opleiding van toekomstige professionals in de autobranche. Je krijgt niet alleen een uitstekende service, maar je helpt ook een nieuwe generatie automonteurs op te leiden.

Green Outlet Amersfoort

Green Outlet Amersfoort: Waar Duurzaamheid, Onderwijs en Innovatie Samenkomen

Als onderdeel van de acht unieke onderwijsbedrijven van MBO Amersfoort, onderscheidt Green Outlet Amersfoort zich door zijn focus op hergebruik, duurzaamheid en leren. Hier wordt dagelijks concreet vorm gegeven aan het concept van werkend leren, waarmee MBO Amersfoort zich onderscheidt van andere middelbare beroepsonderwijsinstellingen.

Bij ons is de studentenervaring verre van theoretisch; hier functioneren studenten in een echte retailomgeving. Onder begeleiding van professionals uit het vak verzorgen onze studenten de inkoop, prijsstelling, verkoop en promotie. Deze hands-on aanpak bereidt hen voor op alle facetten van het retailvak.

Maar wat maakt winkelen bij Green Outlet zo uniek? Allereerst is er altijd iets nieuws te ontdekken. Ons assortiment is voortdurend in beweging, met een diverse mix van kleding, accessoires en meubelen. Van vintage kleding, die niet alleen trendy maar ook milieuvriendelijk is, tot originele Amersfoort-artikelen in de “Tijd Voor Amersfoort Shop” van Citymarketing Amersfoort.

Ons productaanbod wordt verder verrijkt door samenwerkingen met bedrijven zoals Nijhof en Wehkamp, die ons voorzien van meubels en woonaccessoires die eerder zijn geretourneerd of niet verkocht. Zo brengen wij producten een tweede leven en bevorderen we een circulaire economie. Daarnaast staan wij open voor inzendingen van buurtbewoners, wat bijdraagt aan de gemeenschap en de lokale economie.

Contactinformatie
Adres: Grote Haag 125, 3811 HH Amersfoort
Telefoon: 033 467 8720
E-mail: info@greenoutletamersfoort.nl
https://greenoutletamersfoort.nl

Door bij Green Outlet Amersfoort te winkelen, maak je niet alleen een milieubewuste keuze, maar draag je ook bij aan de vorming van de toekomstige professionals in het retailvak. Zo creëren we samen een win-win situatie voor iedereen. Kom langs en ontdek het zelf!

Koppel’t

Koppel’t fungeert als de verbindende schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven, waardoor studenten van MBO Amersfoort, School voor Economie en Ondernemen, waardevolle praktijkervaring kunnen opdoen door te werken met echte klanten. Dit wordt door de studenten als zeer uitdagend ervaren en is zowel voor ons als voor onze opdrachtgevers en klanten een succesvolle aanpak.

De studenten worden tijdens dit traject intensief begeleid door vakprofessionals uit het bedrijfsleven, die hun uitgebreide kennis en ervaring delen. Deze professionals zorgen voor gerichte feedback aan de studenten, wat bijdraagt aan hun professionalisering, deskundigheidsbevordering, kwaliteitsbewaking en algehele ontwikkeling.

Contactinformatie
Adres: Stadsring 65C, 3811HN Amersfoort
Telefoon: 033 4678710
E-mail: info@koppelt.nu
https://koppelt.nu

Koppel’t is één van de prachtige onderwijsbedrijven die deel uitmaken van het brede spectrum van initiatieven van MBO Amersfoort. Bezoek www.onderwijsinbedrijf.nl voor meer informatie over alle beschikbare onderwijsbedrijven en de unieke mogelijkheden die zij bieden voor het vormgeven van de toekomstige professionals.