Jouw Fitness Bestemming in Amersfoort

Zoek je een sportschool waar je je meteen thuis voelt? Waar je kunt sporten zonder het gevoel te hebben dat je wordt bekeken? Dan is Fit Academie Bokkeduinen dé plek voor jou! Wij bieden een veilig en gastvrij sportklimaat waar iedereen zichzelf kan zijn.

Meer dan een sportschool: wij zijn een onderwijsbedrijf

Bij Fit Academie Bokkeduinen sta je er nooit alleen voor. Onze gekwalificeerde instructeurs en gedreven studenten van Sportacademie Amersfoort staan klaar om je te begeleiden op je fitnessreis. Samen werken we aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter.

Onbegrensde fitnessmogelijkheden

Onze faciliteiten zijn ontworpen om aan al je fitnessbehoeften te voldoen. We hebben twee aparte fitnessruimtes: één met vaste apparaten voor gerichte oefeningen en een andere voor training met losse gewichten. Of je nu wilt werken aan je kracht, uithoudingsvermogen of flexibiliteit, wij hebben de juiste uitrusting voor je.

Personal Training en meer!

Als je op zoek bent naar een meer gepersonaliseerde aanpak, bieden we ook personal training aan. En voor de liefhebbers van racketsporten hebben we uitstekende squashbanen beschikbaar.

Kom erbij en ervaar het zelf!

Wacht niet langer en word vandaag nog lid van Fit Academie Bokkeduinen. Ontdek de veelzijdigheid van onze faciliteiten en de warmte van onze gemeenschap. Samen maken we van jouw fitnessreis een onvergetelijke ervaring!

Veelgestelde vragen

De frequentie van training hangt af van je individuele doelen, fitnessniveau en schema. Over het algemeen wordt aanbevolen om minimaal 150 minuten matige intensiteitsoefening per week te doen, of 75 minuten van hoge intensiteitsoefening, verspreid over minimaal drie dagen per week.

Lees meer over de aanbevolen trainingsfrequentie op de website van de WHO

Beide vormen van oefening hebben hun voordelen. Cardio kan helpen om calorieën te verbranden en de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, terwijl krachttraining kan helpen om spiermassa op te bouwen en de stofwisseling te verhogen. Een combinatie van beide wordt vaak aanbevolen voor optimale resultaten in gewichtsverlies en algehele gezondheid.

Voor de training is het goed om een evenwichtige maaltijd of snack te eten die koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten bevat, om energie te hebben en spierafbraak te minimaliseren. Na de training is het belangrijk om eiwitten en koolhydraten te consumeren om spierherstel te bevorderen en glycogeenvoorraden aan te vullen. Voorbeelden zijn een banaan met pindakaas voor de training en een eiwitshake met fruit na de training.

Je bent van harte welkom in ons restaurant!

Fitacademie Bokkeduinen biedt een breed scala aan fitnessfaciliteiten, waaronder twee aparte fitnessruimtes met vaste apparaten en losse gewichten, geschikt voor een verscheidenheid aan oefeningen gericht op kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. We bieden ook personal training en hebben squashbanen beschikbaar voor racketsportliefhebbers.