Ontdek onze gloednieuwe ASM zaal – Uniek in Amersfoort en omstreken!

Met gepaste trots willen we u graag laten kennismaken met onze nieuwste aanwinst: de revolutionaire ASM zaal in ons sportcomplex. Gelegen aan de rand van Amersfoort, zijn wij het enige sportcomplex in de regio dat beschikt over deze ultramoderne faciliteit. We voelen we ons vereerd om u een unieke en dynamische ruimte te bieden voor uw bedrijfs-, verenigings- en schoolsportactiviteiten.

Voor Wie Is De ASM Zaal Geschikt?

U wilt uw bedrijfsteam wilt versterken? De teamgeest wilt bevorderen binnen uw vereniging? Uw leerlingen een buitengewone sportervaring wilt bieden? Onze ASM zaal is speciaal ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen:

  1. Bedrijven: Stimuleer teamwork, veerkracht en gezondheid binnen uw organisatie. Onze ASM zaal biedt innovatieve teambuilding-activiteiten die zowel de fysieke conditie als de samenwerking van uw team zullen verbeteren.
  2. Verenigingen: Geef een impuls aan de teamgeest en prestaties van uw leden door middel van uitdagende en leuke sportoefeningen. Laat uw vereniging gedijen in een omgeving die zowel bevorderlijk is voor sportieve groei als plezierige interactie.
  3. Scholen: Bied uw leerlingen een verrijkende en leerzame sportervaring aan die hun fysieke vaardigheden, zelfvertrouwen en sociale interactie zal versterken. De ASM zaal biedt een gevarieerd programma dat zowel educatief als spannend is.

Voordelen

  1. Veelzijdige Workouts: Het ASM combineert verschillende sporten en bewegingsvaardigheden, waardoor een breed scala aan trainingen mogelijk is. Dit stimuleert de algehele fitheid en helpt deelnemers om hun grenzen te verleggen.
  2. Exclusiviteit: We zijn de trotse bezitters van de enige ASM zaal in de omgeving van Amersfoort. Kies voor exclusiviteit en geef uw evenementen en activiteiten een unieke draai die uw deelnemers zich nog lang zullen herinneren.
  3. Maatwerk Mogelijkheden: Het mogelijk om zowel een eenmalige activiteit te organiseren als regelmatige sessies te plannen. Onze ASM zaal kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en planning.

Reserveren

Het reserveren van onze ASM zaal is eenvoudig. Neem rechtstreeks telefonisch contact met ons op om uw gewenste data en details te bespreken. Het is ook mogelijk om uw ideeën en wensen per mail kenbaar maken via info@fitacademie.nl. U kunt uw reservering ook doen via ons reserveringsformulier. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren bij het plannen van een onvergetelijke sportervaring.

Veelgestelde vragen over ASM

Het Athletic Skills Model (ASM) is een ontwikkelingsmodel voor sport- en bewegingsvaardigheden dat is ontwikkeld door Prof. dr. Geert Savelsbergh en zijn team aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Het model richt zich op de ontwikkeling van een brede basis van bewegingsvaardigheden bij kinderen en jongeren, zodat zij beter in staat zijn om verschillende sporten en fysieke activiteiten te beoefenen en zich te ontwikkelen tot gezonde en actieve volwassenen.

Het ASM is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en combineert kennis uit de sportwetenschappen, motorische ontwikkeling, pedagogiek en didactiek. Het model richt zich op de ontwikkeling van zes clusters van bewegingsvaardigheden, namelijk: balvaardigheid, coördinatie, stabiliteit, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Het doel is om kinderen en jongeren in staat te stellen om deze vaardigheden te ontwikkelen door middel van uitdagende en gevarieerde oefeningen en activiteiten.

Het ASM is ook gericht op het bevorderen van plezier en motivatie in sport en bewegen, door kinderen en jongeren een positieve en uitdagende omgeving te bieden waarin zij zich kunnen ontwikkelen en succes kunnen ervaren. Het model wordt gebruikt in zowel sport- als onderwijsomgevingen en heeft als doel om de fysieke activiteit en gezondheid van kinderen en jongeren te bevorderen.

Het Athletic Skills Model (ASM) is een manier om beter te leren bewegen. Het is bedacht door een professor, genaamd Geert Savelsbergh, en zijn team aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Het doel van het ASM is om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren beter kunnen bewegen, zodat ze bijvoorbeeld beter kunnen sporten en gezond blijven.

Het ASM is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en het richt zich op zes soorten bewegingen: balvaardigheid, coördinatie, stabiliteit, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Dit betekent dat je leert hoe je bijvoorbeeld een bal goed kunt gooien, hoe je je evenwicht kunt houden, hoe je snel kunt rennen, hoe je sterker kunt worden en hoe je langer kunt volhouden.

Het ASM is niet alleen gericht op het leren van deze bewegingen, maar ook op het hebben van plezier en motivatie tijdens het bewegen. Dit betekent dat je uitdagende en leuke oefeningen krijgt, zodat je het leuk vindt om te bewegen en gemotiveerd blijft om verder te leren.

Het ASM wordt gebruikt op veel verschillende plekken, zoals op scholen en in sportclubs. Het doel is om kinderen en jongeren te helpen om beter te bewegen, zodat ze gezond en fit blijven en goed kunnen meedoen met verschillende sporten en activiteiten.

Lees meer op de website van Athletic Skills Model